Şanlıurfaspor Yeni Teknik Hocasına Güveniyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Yeni Teknik Hocasına Güveniyor

Şanlıurfaspor Yeni Teknik Hocasına Güveniyor

Samsunspor maçının ardından teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirten Kulüp Sportif Direktörü Murat Daldık "Yeni hocamızla başarılara imza atacağız" dedi

20.11.2013 11:50

Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Murat Daldık, Pazar günü karşılaşacakları Bucaspor maçından galibiyet beklediklerini söyledi. Şanlıurfaspor'un çok kaliteli oyunculardan oluştuğunu belirten Daldık, bundan sonra seri galibiyetler alarak şehri sevindireceklerini söyledi.

Şanlıurfaspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Reha Kapsal'ın çok idealist ve yenilikçi bir teknik adam olduğuna dikkat çeken Daldık, "Şanlıurfaspor, çok kaliteli oyuncular topluluğundan oluşuyor, bunu sahaya yansıtacak adımların atılması gerektiğini düşünüyoruz. Bireysel olarak bakıldığında ligin havasını teneffüs etmiş çok sayıda futbolcumuz bulunuyor. Hem yetenekli hem de tecrübeli oyuncularımız bundan sonra seri galibiyetler alarak şehrimizi sevindireceklerdir. Şampiyonluk yolunda ilerlerken tabiki bazı sıkıntılarımız olacak; ama netice olarak ligin sonu önemli" dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Bucaspor maçı için konuşan Daldık, "Çok ciddi bir şekilde maça hazırlanıyoruz, rakibin sıkıntılı olmasına rağmen kaliteli bir ekip olduğunu biliyoruz. İnşallah İzmir'den galibiyet ile dönerek üst sıralardan kopmayacağız" diye belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Sercan Yıldırım'ım cezalı olduğunu söyleyen Daldık, "Samsunspor maçı sonrası hakeme itirazda bulunan Sercan Yıldırım'a hakemin raporu doğrultusunda 2 maç ceza geldi. Kendisi Bucaspor karşılaşmasında sahada olmayacak" diye konuştu. Banahene'nin durumunun ise iyi olduğunu belirten Daldık, "Yine de hocamızın takdiri, maç saatine kadar hocamız oynayıp oynamayacağına karar verecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Yeni Teknik Hocasına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement