Sarıçam Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Sarıçam Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması

Sarıçam Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, belediye ve ilçe milli eğitim tarafından düzenlenen kokteylde tüm öğretmenlerin günü kutladı.

24.11.2012 14:19

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, belediye ve ilçe milli eğitim tarafından düzenlenen kokteylde tüm öğretmenlerin günü kutladı.

Ata İlköğretim Okulu Toplantı salonunda gerçekleşen kokteylde konuşan Başkan Ahmet Zenbilci, Sarıçam ilçesinin eğitimdeki başarısının il bazında 10. sırada iken bugün vefakar öğretmenlerin, ilçe milli eğitimin, kaymakamlığın ve belediyenin ortak çalışmaları ile dördüncü sıraya kadar yükseldiğini söyledi. Bu başarıda en önemli payın öğretmenlerde olduğunu belirten Zenbilci, "Tüm öğretmenleri bu önemli günlerinde ödüllendirmek istedik. Bu amaçla ilçemizde çocuklarımızın eğitimine katkı koyan bin 570 öğretmenimizden erkek öğretmenlere birer adet gömlek ve kravat, bayan öğretmenlerimize de birer çanta hediye ettik. Bu küçük hediyemiz öğretmenlerimize vermiş olduğumuz kıymeti ifade ediyor. Onların emeklerine olan saygımızı ifade ediyor. Çünkü doktorunda, belediye başkanında, mühendisinde, Cumhurbaşkanının da yetişmesinde öğretmenin payı büyüktür. Bu nedenle öğretmenlik en kutsal meslektir" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge de Sarıçam'da eğitimin il bazında başarıyı yukarıya taşımayı hedeflediğini belirterek, "2008'de sarıçama ilçe milli eğitim müdürü olarak atandığımda sadece bana destek olan o zamanki belde belediye başkanımız bugünkü ilçe Belediye Başkanımız Ahmet Zenbilci vardı. Siz öğretmen arkadaşlarımızla birlikte ilk beş ilçe içine girme hedefine ulaştık.

Bize her zaman destek olan belediye başkanımızın bunda payı büyüktür. Bu nedenle başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere siz değerli öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Bu arada Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci sembolik olarak ilçe milli eğitim müdürüne hediye takdim etti. Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Avcı ile Mustafa Kocadurmuş da ilçe milli eğitim şube müdürleri Mehmet Özkan ile Yunus Güngör'e hediye takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıçam Belediyesinden Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement