Satso, Başkan Adaylarını Ağırlamaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Satso, Başkan Adaylarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Satso, Başkan Adaylarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belediye başkan adaylarının ilk ziyaret ettiği kurumların başında gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

28.01.2014 16:17

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle belediye başkan adaylarının ilk ziyaret ettiği kurumların başında gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktürk de, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette konuşan MHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktürk, "Temsil ettiği kesim itibariyle meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin ciddi etkilerinin farkındayız. Hep birlikte geleceği yönlendirecek çalışmalar yapmak hedefindeyiz" dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise MHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktürk'e çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek "Hakkınızda hayırlı olsun" dedi.

Kösemusul ayrıca, "Bu şehir hepimizin aynı meselelerle dertleniyoruz. Gönüllülük esasına dayalı makamlarda duasını yapacağımız hizmetler nasip olsun hepimize. SATSO şemsiyesi altında çok çeşitli görüşlerde üyemiz var. Bizler iş dünyasındaki sorunlara yönelik temsiliyetimiz olduğu için tüm siyasi partilerin görüşlerini dikkatle dinliyor ve kaydediyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso, Başkan Adaylarını Ağırlamaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement