Sendikalardan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sendikalardan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye Ziyaret

Sendikalardan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi\'ye Ziyaret

Tüm Yerel-Sen, Birleşik Kamu-İş, Eğitim-İş üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

25.10.2013 16:38  Güncelleme: 16:40

Tüm Yerel-Sen Kurucu Genel Başkanı Doğan Koç, Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nazım Kırcır ve Tüm Yerel-Sen Kurucu üyeleri Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti.

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Kurucu Genel Başkanı Doğan Koç, ziyarette Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye sendikaları hakkında bilgi verdi. Çalışma yaşamındaki kötü koşullardan çıkış için sınıf ve ulus bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Koç, Tüm Yerel-Sen'i Tüm Bel-Sen'den ayrılan Sendikal Birlik Grubu ve Birleşik Kamu-İş'e bağlı Yerel-İş Sendikalarının birleştirilerek sendikayı kurduklarını aktardı.

Koç, ayrıca, Tüm Yerel-Sen'in kurucuları arasında Cengiz Gülebay, Arif Alel, Müşerref Yıkılmaz, Engin Gültekin, Ahmet Yeşilağaç, Engin Keskin, Ahmet Kılınçoğlu, Fikret Bahadan'ında bulunduğunu ifade ederek, Sendikanın Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet yürüteceği belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Tüm Yerel-Sen Kurucu Genel Başkanı Doğan Koç, Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nazım Kırcır ve Tüm Yerel-Sen Kurucu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, " Edirne Belediyesi'nde sendikalaşma hareketi benim belediye başkanlığım dönemimde olmuştur. ve Edirne Belediye Başkanı olarak, her zaman çalışanın, emekçinin, emeğin yanında oldum ve bundan sonra olmaya da devam edeceğim" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendikalardan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement