Serdivan Belediyesi CeBIT Fuarında - Son Dakika
Yerel

Serdivan Belediyesi CeBIT Fuarında

Serdivan Belediyesi CeBIT Fuarında

Türkiye'nin teknoloji alanındaki en büyük fuarı olan CeBIT Bilişim Euroasia kapılarını açtı.

24.10.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin teknoloji alanındaki en büyük fuarı olan CeBIT Bilişim Euroasia kapılarını açtı. On dördüncüsü düzenlenen fuar yerli ve yabancı birçok firmaya ev sahipliği yapıyor. Serdivan Belediyesi de dördüncü defa katıldığı CeBIT fuarında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlıyor.

27 Ekim'e kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak olan CeBIT fuarında, Serdivan Belediyesi yetkilileri tarafından Kentsel Otomasyon, Kent Bank, Serdivan Kart, Serdivan Gölpark, Trafik Park ve Planetaryum'un yanı sıra diğer hizmetler ile ilgili de bilgi verilecek.

Kentbank ve Serdivan Kart Beğeni Topladı.

Fuarın ilk gününde Serdivan Belediyesi'nin standını gezen ziyaretçiler; Serdivan Kart, Kentbank ve Kentsel Otomasyon Uygulaması ile ilgili ayrıntılı bilgi alırken yapılan çalışmaların hizmet açısından önemli olduğunu söylediler. Standı gezen ziyaretçiler, özellikle rüya proje olarak adlandırılan ve ilk iki etabı tamamlanan Serdivan Gölpark Projesiyle de yakından ilgilendiler.

Trafik Park ve Planetaryum ile ilgili de yetkililerden bilgi alan ziyaretçiler, yapılan çalışmaların sosyal belediyecilik açısından önemli olduğunu ve örnek teşkil ettiğini belirterek, tanıtımı yapılan projeleri ve diğer çalışmaları yerinde görmek için Serdivan'a geleceklerini söylediler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Belediyesi CeBIT Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement