Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Üyeleri Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Üyeleri Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Üyeleri Emniyet Müdürü\'nü Ziyaret Etti

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, dernek üyeleri ile birlikte Ardahan İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u makamında ziyaret etti.

04.04.2013 17:44

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, dernek üyeleri ile birlikte Ardahan İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u makamında ziyaret etti.

Başlı, dernek olarak kısa bir süre önce kurulduklarını anımsatarak, ilgilileri ziyaret ederek derneklerini tanıtmak istediklerini ifade etti.

Başlı, "Bu sektörde daha iyi hizmet vermek için dernek kurduk. Bu çatı altında arkadaşlarımızı birleştirdik. İnşallah gelecekte milletimiz ve bölgemiz için çok hayırlı işlere imza atacağız" dedi.

İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk da, gazetecilerin toplumun bilgilenmesinde önemli bir rolü olduğunu, bunu yaparken dernekleşmenin de ayrıca önemi olduğunu belirterek, "Emniyetin olduğu kadar, medyanın da sorumluluğu önemlidir. Birçok toplumsal olayda polislerle birlikte basın mensuplarının da zor şartlar altında vazife yaptığını biliyoruz. Toplum olarak görevinizi büyük bir titizlikle ve toplumun huzuru için yapıyorsunuz. Bunun daha da etkili olması için el ele bilikte çalışacağız" diye konuştu.

Bulduk, yeni kurulan Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği'nin Ardahan için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Üyeleri Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement