Serttaş: "Kurban Bayramı, Birlik ve Beraberlik Ruhunun Artması Adına Önemli Bir Fırsattır" - Son Dakika
Yerel

Serttaş: "Kurban Bayramı, Birlik ve Beraberlik Ruhunun Artması Adına Önemli Bir Fırsattır"

Serttaş: "Kurban Bayramı, Birlik ve Beraberlik Ruhunun Artması Adına Önemli Bir Fırsattır"

Serttaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Merin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi Ahmet Serttaş, Türkiye’nin geleceğine olan güvenlerini hiçbir zaman kaybetmediklerini belirterek, Kurban Bayramı’nın, Türkiye’deki birlik ve beraberlik ruhunun artması adına önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

09.09.2016 11:21

Serttaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Merin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi Ahmet Serttaş, Türkiye'nin geleceğine olan güvenlerini hiçbir zaman kaybetmediklerini belirterek, Kurban Bayramı'nın, Türkiye'deki birlik ve beraberlik ruhunun artması adına önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ahmet Serttaş, "İş dünyası olarak yaşanan zorlu süreçlere rağmen ülkemize olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmediğimiz gibi yatırımlarımıza, istihdam yaratmaya devam ediyoruz. Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçlerde vatandaşımızın birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarak kenetlendiğini görmek iş dünyasına büyük moral olmuştur. Türkiye, bölgenin lider ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, bu yükseliş bazı dış güçleri rahatsız ediyor. Bundan dolayıdır ki, ülkemizi farklı olayların içerisine sokmak istiyorlar. Ama her şeye rağmen Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır" dedi.

Bayramların öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğinin de altını çizen Serttaş, "Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı şu günlerde kırgınlıkların bir kenara bırakılarak, ülkemizin refaha kavuşması adına nasıl çalışmalar yapılabiliri düşünmemiz gerekmektedir. İslam Alemi için büyük önemler taşıyan, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu mübarek günleri bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar dayanışmanın ve yardımlaşmanın üst düzeye çıktığı günlerdir. Bu duygularla İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serttaş: 'Kurban Bayramı, Birlik ve Beraberlik Ruhunun Artması Adına Önemli Bir Fırsattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement