'Şirinler'den Başkan Demirtaş'a Plaket - Son Dakika
Yerel

'Şirinler'den Başkan Demirtaş'a Plaket

\'Şirinler\'den Başkan Demirtaş\'a Plaket

Samsunspor'un Şirinler Taraftar Grubu, İlkadım Belediyesi'nce merhum futbolcu Mete Adanır'ın isminin Kadifekale Mahallesi'ndeki spor kompleksine verilmesi nedeniyle İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek plaket...

05.04.2012 15:14

Samsun spor'un Şirinler Taraftar Grubu, İlkadım Belediyesi'nce merhum futbolcu Mete Adanır'ın isminin Kadifekale Mahallesi'ndeki spor kompleksine verilmesi nedeniyle İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Beraberindeki tribün lideri Burak Güleç ve bazı taraftarlarla birlikte Başkan Demirtaş'ı ziyaret eden Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü, Başkan Demirtaş'a teşekkür etti.

Samsunspor'un kritik bir müsabakaya çıkacağını belirtken Başkan Demirtaş, "Bir umudumuz var. Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor'u yeneceğine inanıyorum. Ama bu futbol, her şey olabilir. Bizim Beşiktaş'ı yeneceğimize kimse inanmıyordu ama yendik. Önemli olan takımı zor gününde yalnız bırakmamak. Takım düşse de kalsa da biz yanında olacağız. Buraya kadar getirdik, herkes görevini yerine getirir yine de olmazsa yapacak bir şey yok, nasip" dedi.

1961 Kıbrıs doğumlu olan Mete Adanır, 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanı için yola çıkan Samsunspor kafilesinin Havza'da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Aynı kazada Mete Adanır'ın yanı sıra Samsunspor Teknik Derektörü Nuri Asan, kulüp çalışanı ve otobüs sürücüsü Asım Özkan ve futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu ve Zoran Tomiç hayatını kaybetmişti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Şirinler'den Başkan Demirtaş'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement