Şırnak Üniversitesi Makine Bölümü Öğrencilerine Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Şırnak Üniversitesi Makine Bölümü Öğrencilerine Teknik Gezi

Şırnak Üniversitesi Makine Bölümü Öğrencilerine Teknik Gezi

Şırnak Üniversitesi Şırnak Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlendi.

18.05.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Üniversitesi Şırnak Meslek Yüksekokulu Makine Bölümü öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlendi. Gezide özel bir otomotiv firmasında öğrencilere teorik ve pratik ayrıntılı bilgiler verildi.

Şırnak Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümü Başkanı Mehmet Şah Gültekin, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Başkanı Ferhat Şirin Sökmen ve Müdür Yardımcısı Yakup Anıt'ın yanı sıra makine bölüm öğrencilerinin hazır bulunduğu teknik gezide, Ford Otosan'dan gelen yöneticilerin de katılımında, dönüşüm A.Ş. yönetim kadrosu, teknik geziye katılan öğrencilere işletme hakkında teorik ve pratik ayrıntılı bilgi vererek tesisi tanıttı. Şırnak Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanı Mehmet Şah Gültekin, "Öğrencilerimiz bölümlerinde öğrendikleri bilgileri teknik gezi ile daha da pekiştirdiler. Bu gezi öğrencilerin bilgileri yerinde gözlemlemeleri, otomotiv sektörü ve ofis ortamı hakkında fikir sahibi olmaları ve staj olanakları hakkında bilgi edinmeleri açısından oldukça yararlı olmuştur" dedi.

Dönüşüm Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sökmen teknik gezinin öğrenciler açısından çok yararlı olduğunu ve öğrencilerin öğrendikleri bilgileri sahaya inerek uyguladıklarında mesleği daha da iyi öğreneceklerini belirtti. Sökmen, "Ford Otosan Üniversite - Sanayi işbirliğine oldukça önem vermektedir. Biz de kurum olarak aynı anlayışla hareket ederek bayimizin muhasebe, satış ve servis departmanlarında Şırnak Üniversitesi mezunlarını istihdam etmekteyiz. Sunmuş olduğumuz kaliteli hizmet ile personel ihtiyacımız her geçen gün artmaktadır. Kalifiyeli personel yetiştirerek, böyle bir teknik gezi düzenlenmesine destek olan başta Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas'a, Şırnak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Kocaer ile değerli hocalarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Teknik geziye katılan öğrenciler ve eğitimciler gezi sonunda test sürüşüne katılıp işletme sahibi, çalışanları ve şirket yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Üniversitesi Makine Bölümü Öğrencilerine Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement