Siyer-i Nebi Yarışmasını BAL Kazandı - Son Dakika
Yerel

Siyer-i Nebi Yarışmasını BAL Kazandı

Siyer-i Nebi Yarışmasını BAL Kazandı

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, İl Müftülüğü ile gerçekleştirdiği liseler arası 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nda kazanan Batman Anadolu Lisesi oldu.

07.05.2016 12:53  Güncelleme: 12:29

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğünün işbirliği ile gerçekleşen liseler arası 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması' finali yapıldı.

Batman Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması' finaline Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kur-an'ı Kerim tilavetiyle başlayan Siyer-i Nebi Bilgi yarışması Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Oldukça heyecanlı geçen ve bölge birincilerinin katıldığı final yarışmasında Batman Anadolu Lisesi (BAL) birinci olurken, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi İkinci, Batman Merkez Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi üçüncü, Fen Lisesi dördüncü ve Raman Anadolu Lisesi beşinci oldu.

Yarışmanın sonunda ilk üç dereceye giren öğrencilere kupaları ve ödülleri verildi, yarışma toplu hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Siyer-i Nebi Yarışmasını BAL Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement