Sokak İftarları İznik'te Başladı - Son Dakika
Yerel

Sokak İftarları İznik'te Başladı

Sokak İftarları İznik\'te Başladı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın başlattığı ve geleneksel ramazan ayı sokak iftarlarının ilki bu yıl Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tarlabaşı sokakta yapıldı.

16.06.2016 15:51

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın başlattığı ve geleneksel ramazan ayı sokak iftarlarının ilki bu yıl Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tarlabaşı sokakta yapıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Eşi Hacer Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yıldırım, Öner Erim, Necmettin Çömez ve Süleyman Candar'ın da katıldığı sokak iftarı mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde hazırlanan İftar menüsü Tarlabaşı Sokakta kurulan sofralarda, sokak sakinlerine ikram edildi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın iftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların hal hatırlarını sorarak dertleri ile dertleşti. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Sargın, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, mağfiret ve bereket ayı. Bu bereketi vatandaşlarımız ile paylaşmak için bugün burada sizlerle toplanmış bulunmaktayız.Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Başkan Sargın konuşmasında ayrıca İznik Belediyesi olarak yoksul ve kimsesiz yüzlerce kişiye her gün evlerine sıcak AŞ götürerek hizmet verdiklerini belirtti.

Mahalle Sakinleri gerçekleşen iftar yemeğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, sokak iftarında ayrıca İznik Belediyesi tarafından hizmete sokulan ikram aracı ile vatandaşlara çay, meşrubat ikram edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sokak İftarları İznik'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement