Süleyman Kule Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Süleyman Kule Güven Tazeledi

Süleyman Kule Güven Tazeledi

Altıntaş Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Süleyman Kule güven tazeleyerek yeniden seçildi.

27.01.2014 10:09

Altıntaş Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Süleyman Kule güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Olağan Genel Kurul toplantını Altıntaş Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapıldı. 144 Üyenin oy kullandığı seçimlerde Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) Yönetim Kurulu üyesi ve Kütahya Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş divan başkanlığına getirildi.

Mevcut Başkan Süleyman Kule ile ekibinin karşısına Ali Osman Cin ve listesi aday oldu. Yapılan seçimlerde, Süleyman Kule 74, Ali Osman Cin 70 ise üyenin oyunu aldı.

Yapılan seçimlerde tekrar başkanlığa seçilen Süleyman Kule, üyelere teşekkür ederek daha iyi hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Altıntaş Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası'nda Süleyman Kule başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliklerine, Ahmet Temur, Recep Çakmak, Tevfik Kibar, Hüseyin Uslu, Davut Ali Avcı, Eşref Torpil seçildi. Denetim Kurulu'na ise Aziz Özen, İsmail Akkoç ve Metin Er getirildi. (HD-MET-Y) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Kule Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement