Sungurlu Anadolu Öğretmen Lisesi Binası Proje Teslimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Anadolu Öğretmen Lisesi Binası Proje Teslimi Yapıldı

Sungurlu Anadolu Öğretmen Lisesi Binası Proje Teslimi Yapıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yapılacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi'nin arsa tahsisi ve projeleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

08.10.2013 16:16

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yapılacak olan Anadolu Öğretmen Lisesi'nin arsa tahsisi ve projeleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, okulun yapılacağı arsanın kamulaştırması noktasında büyük uğraşlar verdiklerini belirterek, belediye olarak kamulaştırma çalışmaları kapsamında üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını söyledi.

Burasının Sungurlu insanı ve eğitime kazandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Uzunkaya, burayla ilgili mimari, mekanik, elektrik, statik bütün projelerinin hali hazır haritalarının bitirilerek, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslimini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bundan sonraki süreçte okul ihalesinin yapılarak en kısa küsere inşaat çalışmalarına başlanmasını arzu ettiklerini dile getiren Uzunkaya, önümüzdeki yıl okulu hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. Önümüzdeki yıl öğretmen lisesi öğrencilerinin kendi okullarında eğitim alacaklarını kaydeden Uzunkaya, bunun Sungurlu'da eğitimi kalitesinin artması noktasında önemli bir dönüm noktası olacağının altını çizdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ise, Anadolu Öğretmen Lisesi'nin arsa sorunun çözülmesindeki katkılardan dolayı Başkan Uzunkaya'ya teşekkür etti.

Bundan sonra okulun inşası noktasında İl Özel İdare ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışmalara başlanılacağını dile getiren Dursun, "Okulun vaziyet planı, projeler hazır çok kısa bir süre içerisinde ihale tamamlanır. İnşaat tamamlanır. Öğrencilerimiz okullarına kavuşurlar. Eğitimin her aşamasında bizimle omuz omuza çalışan Sungurlu Belediye Başkanımıza Bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Anadolu Öğretmen Lisesi Binası Proje Teslimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement