Sungurlu'da Otobüs Durak Camlarını Yine Kırdı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Otobüs Durak Camlarını Yine Kırdı

Sungurlu\'da Otobüs Durak Camlarını Yine Kırdı

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, İmam hatip Lisesi ve Haydar Öztaş Anadolu Lisesi önünde bulunan Belediye Otobüs duraklarının camları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tarafından yine kırıldı.

04.12.2013 12:10

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, İmam hatip Lisesi ve Haydar Öztaş Anadolu Lisesi önünde bulunan Belediye Otobüs duraklarının camları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tarafından yine kırıldı. Vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen belediye ve polis ekipleri inceleme başlattı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, son zamanlarda otobüs duraklarının camlarını kıran kişi yada kişileri kınadı. Bu saldırıları anlamakta güçlük çektiğini belirten Başkan Uzunkaya, "Bize veya belediyemize kızanlar, bu gibi saldırılarla bize zarar verdiklerini düşünüyorlarsa büyük bir yanlış yapıyorlar. Yazık, günah, hiç kimsenin buna hakkı yok" dedi.

Vatandaşları da duyarlı olmaya davet eden Uzunkaya, "Vatandaşlarımızdan da bu konularda duyarlılık bekliyoruz. Kamu malına zarar vereni gördüklerinde Emniyet Müdürlüğü'ne veya belediye zabıta ekiplerine bildirsinler ki yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılabilsin" diye konuştu.

Çevre sakinleri ise belli aralıklarla durak camlarının kırılmasına bir anlam veremediklerini ifade ederek, otobüs durağının camlarını kıranların bulunmasını istediler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Otobüs Durak Camlarını Yine Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement