Taraftar, Birlik Çağrısında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Taraftar, Birlik Çağrısında Bulundu

Taraftar, Birlik Çağrısında Bulundu

Urfaspor Taraftarlar Derneği, bazı taraftarın teknik hoca Reha Kapsal'ı istifaya davet etmesi girişimlerinin takıma büyük zarar vereceğini belirtti.

18.02.2014 11:23

Fethiyespor yenilgisinin ardından yaşanan istifa çağrılarına katılmadıklarını açıklayan Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay bir açıklama yaparak takıma zarar verebilecek tüm davranışlardan kaçınılması gerektiğini söyledi.

Takımın küme düşmemesi için 'Gün birlik günüdür' diyerek taraftara seslenen başkan Tuğbay, "İyi dost kötü günde belli olur. Biz Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği göz göre göre takımımızın kümeye düşmesine asla ve asla izin veremeyiz. 'Sayın Reha Kapsal istifa etsin& diyorlar. Allah aşkına bir gözünüzü açın. Kaç hafta kalmış burada sezonun bitmesine. Zaten sezon başında yanlışların alası yapılmış. Kapsal ne yapsın. Lütfen kendimize gelelim ve kenetlenelim. Her şeyi bir kenara bırakalım ve takımımıza sahip çıkalım. Takımımızın kümede kalması ve galibiyetler için üzerimize düşeni yapalım" dedi.

Çağrısının sadece taraftara değil, basın, işadamı ve yöneticilere yönelik te olduğunun altını çizen Başkan Tuğbay, "Allah korusun bu takım düşerse hepimiz düşmüş oluruz. Kimse kusura bakmasın basını da, taraftarı da, işadamı da, esnafı da, yönetimi de hepimiz suçlu duruma düşeriz. Gün birlik günüdür. Gelin hep beraber takımımıza, yönetimimize, futbolcumuza ve hocamıza destek olalım. Ondan sonra karpuzu yere vuralım ve kim suçlu kim haklı kim haksız onu tartışalım" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Taraftar, Birlik Çağrısında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement