Tarihi Han'da Pazar Buluşması - Son Dakika
Yerel

Tarihi Han'da Pazar Buluşması

Tarihi Han\'da Pazar Buluşması

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi İbrahim Şahin başta olmak üzere Samsun protokolü ve ailelerini Çakallı Han’da ağırladı.

06.12.2015 17:29

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi İbrahim Şahin başta olmak üzere Samsun protokolü ve ailelerini Çakallı Han'da ağırladı.

Başkan Yılmaz'ın Kavak ilçesindeki tarihi Çakallı Han'da protokolü ve ailelerini bir araya getirdiği sabah kahvaltısına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kurum müdürleri, daire amirleri ve aileleri katıldı.

BAŞKAN YILMAZ KONUKLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Samsun protokolünü ve ailelerini kahvaltıda buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuklarıyla yakından ilgilendi. Tek tek masaları dolaşarak misafirleri ile sohbet eden Başkan Yılmaz, özellikle çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

"BİRLİKTELİĞİMİZ TÜM SAMSUN'U SARSIN"

Birlik ve beraberliklerinden doğan olumlu enerjinin tüm Samsun'u sarmasını dileyen Başkan Yılmaz, kahvaltı sonrası Vali İbrahim Şahin ve konukları ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüse binerek Samsun'a hareket etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihi Han'da Pazar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement