Taşova'da Ataması Yapılan Müdürlere Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Taşova'da Ataması Yapılan Müdürlere Başarı Belgesi

Taşova\'da Ataması Yapılan Müdürlere Başarı Belgesi

Taşova Kaymakamı Engin Uysal atamaları başka illere çıkan Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Uysal ve Hamit Akkoyunlu'yu başarı belgesi ile ödüllendirdi.

12.08.2014 10:50  Güncelleme: 12:08

Taşova Kaymakamı Engin Uysal atamaları başka illere çıkan Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Uysal ve Hamit Akkoyunlu'yu başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Özel bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Engin Uysal, Mehmet Uysal ve Hamit Akkoyunlu'ya yeni görevlerinde başarı diledi.

"Bizler yaptığımız her işte tertemiz bir şekilde, bize yakışan şekilde bugün bu kıymetli hocalarımız gibi bayrağı teslim ederken hayırla yad edilecek şekilde çalışmalıyız." diyen Uysal, şube müdürlerine başarı belgelerini verdi.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk ise "Uzun süre birlikte aynı çatı altında beraber çalıştığımız iki arkadaşımızı uğurluyoruz. Birlikte yaklaşık on yıl beraber çalıştık önemli olan arkanızda bıraktığınız intibadır. İnşallah hoş şeylerle güzel intibalarla anılırlar. Yolları açık olsun diyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer de çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek, "Bugün ilçemize uzun yıllar eğitim alanında hizmet eden iki hocamızı uğurluyoruz. Bugün Milli Eğitim camiasında uzun soluklu bir dönemin kapanması oldu. İnşallah önümüzdeki süreçte yeni bir dönem başlayacak ve çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova'da Ataması Yapılan Müdürlere Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement