Tek Tek Harflerle Oluşturdukları 'Polisimin Yanındayım' Yazısıyla Polislere Destek Oldular - Son Dakika
Yerel

Tek Tek Harflerle Oluşturdukları 'Polisimin Yanındayım' Yazısıyla Polislere Destek Oldular

Tek Tek Harflerle Oluşturdukları \'Polisimin Yanındayım\' Yazısıyla Polislere Destek Oldular

Bilecik’teki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan öğrenciler, polislere tek tek harflerle oluşturdukları ’Polisimin Yanındayım’ yazısıyla desteklerini gösterdiler.

17.12.2016 11:46

Bilecik'teki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan öğrenciler, polislere tek tek harflerle oluşturdukları 'Polisimin Yanındayım' yazısıyla desteklerini gösterdiler.

KYK Bilecik İl Müdürü İsmail Şen ve bir grup yurt öğrencisi, ilk olarak ziyaret ettikleri Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)'ne giderek buradaki görevlilere şehitlerden dolayı başsağlığı dilediler. Öğrenciler, bir süre sohbet ettikleri polislere, Türk Bayrağı ve karanfil verdiler.

Buradan Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne giden heyet, burada tek tek harflerle oluşturdukları 'Polisimin Yanındayım' yazısıyla polislere destek oldular. Buradaki polislere de başsağlığı dileklerini ileten Şen ve öğrenciler, polislere de karanfil verdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tek Tek Harflerle Oluşturdukları 'Polisimin Yanındayım' Yazısıyla Polislere Destek Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement