Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Ergene Kaymakamı Kızıltoprak'tan Belediye Başkanı Baysan'a ziyaret.

03.06.2014 18:28

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Baysan'ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kızıltoprak, Baysan'ı tebrik ederek, başarı diledi.

Baysan, Kızıltoprak'ın Tekirdağ'ın büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından kurulan Ergene ilçesine atanmasından sonra güzel hizmetlere imza atmasını taktirle karşıladığını ifade etti, belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, belediye başkan yardımcıları Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci de hazır bulundu.

-Dünya Çevre Günü

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, insanlığın geleceğini yakından ilgilendiren, her geçen gün büyük tehlike oluşturan çevre sorununun geride bırakılan yüzyıldaki hızlı sanayileşme ve kentleşme süreci ile doğal zenginlikler ve yaşam kaynaklarının bilinçsizce tüketilmesine bağlı geliştiğini belirtti.

Sülün, Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, dünyanın en önemli gündemini oluşturan çevre sorunlarının, dünyada mevcut olan tüm değerleriyle korunması gereken bir bütün olduğunu ifade etti.

Çevrenin korunması ve geliştirilmesine yönelik atılacak her adımın, insanlığın geleceği için büyük bir önem taşımakta olduğunu bildiren Sülün, "Çevre sorunlarının aşılmasında devlete olduğu kadar, bireylere de önemli sorumluluklar düşmektedir. Etkilerini her gün yakından gözlemlediğimiz çevre sorunlarına herkesin ilgi göstermesi ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi insanlık ve yurttaşlık görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Dünya Çevre Gününü kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum" ifadelerine yer verdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement