Tekirdağ Şehiriçi Ulaşımında Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Şehiriçi Ulaşımında Yeni Dönem

Tekirdağ Şehiriçi Ulaşımında Yeni Dönem

İhalede Tekirdağ Şehir içi ulaşımını 7 yıllığıma kazanan İlyas Küçükmidil hizmeti devraldı.

04.03.2013 14:16

İhalede Tekirdağ Şehir içi ulaşımını 7 yıllığıma kazanan İlyas Küçükmidil hizmeti devraldı. Açılışın ardından yeni otobüsler hizmete başladı.

Sahil Dolgu Sahasında yapılan devir törenine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın yanısıra Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan yardımcıları Eyüp Yiğiter,

Mehmet Özen,

Sinan Çetiz, Haldun Güler,

Av. Nevim kaçar,

siyasi parti temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri,

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Oda Başkanları ile çok

sayıda Tekirdağlı vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlyas Küçükmidil Tekirdağlıların daha güvenli ve kaliteli taşımacılık hizmeti alacağını söyledi. Tekirdağ'da şoförler arasında birleşme sağlanarak taşımacılık hizmetinin üstlenildiğini hatırlatan Tekirdağ Şoförler Odası Başkanı Şenol Turan Tekirdağ'da diğer kurumların da birleşerek güzel işler yapmasını önerdi.

Otobüslerin yüzde yüz yerli üretim olduğunu Türk Mühendisler ve Türk işçiler tarafından yapıldığını kaydeden Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Biz bu otobüsleri Avrupa'ya ihraç ederek ülkemize döviz kazandırıyoruz. Tekirdağlılar da Avrupalıların bindiği araçlara binecekler" dedi.

Tureks'e teşekkür eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç,

"Bizim isteklerimizi yerine getirdiler ve uyum içinde çalışarak sürelerini tamamladılar. Kısmetmiş şimdi İlyas Küçükmidil arkadaşımız ihaleyi kazandı, onların da e iyi hizmeti vereceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu. Hat sayısını 16 ya otobüs sayısını da 70 e çıkardıklarını hatırlatan Dalgıç " Atatürk'ün az zamanda büyük işler başardık sözünü çok seviyorum, çünkü bizde az zamanda çok iş başardık. Su boruları ve altyapını değişmesinden dolayı çok mutluyum. Bundan sonra da üstyapıyı kısa zamanda tamamlayarak otobüslerimiz daha güzel yollarda hizmet verecekler. Ulaştırma Mastır Planını da yapan çok az illerden biriyiz. Nisan ayında uygulamaya geçecek plan sayesinde trafikte rahatlama olacak bundan sonraki büyüme plan dahilinde olacak. İlyas Küçükmidil ve arkadaşlarına hayırlı olsun diyor bol kazançlar temenni ediyorum." diye k onuştu.

Tekirdağ'daki bazı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Hakkaniyetli ihale yaptıkları için Tekirdağ Belediye başkanı Adem Dalgıç'a ve Meclis üyelerine, yerli araç aldıkları için de İlyas Küçükmidil'e ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Emeği geçenlere plaket verilirken ilk sürüşü Kaptan koltuğuna geçen Vali Ali Yerlikaya yaptı.

04.03.2013 13: 49: 51

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Şehiriçi Ulaşımında Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement