Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı Açıklaması

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oyuncularım sahada güzel mücadele etti.

15.09.2015 09:53

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında oyuncularım sahada güzel mücadele etti. Hepsini gönülden kutluyorum" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirdağspor, 4. hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile mücadele etti. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda oynan maç 0-0 berabere sonuçlandı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını değerlendiren Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, oyuncularının yüksek konsantreleri ve gönülden oynamaları sayesinde sahada iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

Saygılı, "Hafta arası Maltepe ile oynadığımız ve 120 dakika süren oyunun 30 dakikasını 9 kişi oynadıktan sonra, oynayacağımız Erzurumspor maçının özellikle fizik açıdan sıkıntılı geçeceğini düşünüyorduk. Rakibin hafta arasında kupa maçı oynamaması onlar için fiziksel açıdan bir şans oluşturdu. Maça başlayan takımdan 7 kişinin hafta arasında 120 dakika oynadığı ve bunlardan 6'sının Erzurumspor maçında 90 dakika sahada kaldığı düşünülürse işin zorluğu daha da iyi anlaşılacaktır. Bu şartlar altında oyunu biraz daha kendi sahamızda bekleyerek oynamanın fiziki açıdan bizim adımıza daha ekonomik olabileceğini düşüncesiyle oyuna başladık" dedi.

Takımı oluştururken ve değişiklikler yaparken rakip takımın yüksek oyuncularına önlem amaçlı hamleler yaptıklarını söyleyen Saygılı, "Oynanan oyuna bakıldığında ligin şampiyonluğa kurulmuş ve yüksek maliyetli bir takımına karşı bu şartlarda sahada kalmak, parçalanmamak ve hatta maçı kazanabilecek pozisyon bulmak çok önemliydi. Oyuncularımızın yüksek konsantreleri ve gönülden oynamaları sayesinde bunları yapabildik. Gelinen son noktada eksik antrenmanları olan oyuncularımızın antrenmanlarını tamamlamaları ve dolayısıyla takım ritmini ve uyumunun sağlanmasıyla birlikte iyi işler yapılabilir. En azından psikolojik manada bunun izlerini gördük diyebiliriz. Bütün oyuncularımızı gönülden kutluyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement