Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Arsinspor Maçını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Arsinspor Maçını Değerlendirdi

Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Arsinspor Maçını Değerlendirdi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, "Arsinspor maçında iyi mücadele ettik. Bu oyunu daha da geliştirerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

29.09.2015 09:59

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, "Arsinspor maçında iyi mücadele ettik. Bu oyunu daha da geliştirerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Tekirdağspor, 6. hafta karşılaşmasında Arsinspor'la karşı karşıya geldi. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda oynan maçı Tekirdağspor 4-1 kazandı. Arsinspor maçını değerlendiren Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, oyuncuların sahada iyi bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Bu oyunu daha da geliştirerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Ligin altıncı haftasında aynı puanda olduğumuz Arsin takımı ile oynadık. Ligde bizi memnun etmeyen sonuçlardan sonra tekrar iyi sonuçlar alarak yolumuza devam etmek istedik. Oyun olarak tam istediğimiz gibi olmasa da 1 ayda 7 maç oynayan bir takım için doğru olan oyunu oynayarak bizi mutlu eden sonucu aldık. Amacımız bu oyunu daha da geliştirerek, sonuçlara yansıtmak ve üst sıralara tırmanmak olacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, Arsinspor Maçını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement