Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4 Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4 Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4 Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi, sürdürülebilir ve iklim dostu bir ilçe inşa etmek için 'Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4' düzenliyor. Eğitimde 'İklim Okuryazarlık ve Çevre' konusu ele alınacak.

27.03.2024 13:16  Güncelleme: 13:18

Tepebaşı İklim Sözcüleri programı kapsamında başlatılan 'Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri'nin 4'üncüsü, 5 ve 6 Nisan'da düzenlenecek.

Tepebaşı Belediyesi, sürdürülebilir ve iklim dostu bir ilçe inşa etmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda "Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4" düzenlenecek. Eğitim kapsamında "İklim Okuryazarlık ve Çevre" ele alınacak. Konularında uzman isimlerin katılacağı eğitimde birçok konuda sunum ve çalışma yapılacak.

Eğitim, 5 Nisan Cuma günü ve 6 Nisan Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Yetkililer, dışarıdan katılımların kontenjan ile sınırlı olduğunu belirterek, eğitime katılmak isteyenlerin ise afişte yer alan QR Kodu okutarak veya 'https://tinyurl.com/iklimakademi4' linki üzerinden başvuru formuna ulaşabileceklerini bildirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile İklim Akademi Eğitimleri-4 Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement