TOKİ Köse'de 84 Konuta Başladı - Son Dakika
Yerel

TOKİ Köse'de 84 Konuta Başladı

TOKİ Köse\'de 84 Konuta Başladı

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığının yaptığı girişim ve talep toplama çalışmasının ardından 84 daire için ilk kazma vuruldu.

27.09.2012 00:22

Gümüşhane'nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığının yaptığı girişim ve talep toplama çalışmasının ardından 84 daire için ilk kazma vuruldu.

İlçenin konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan talep toplama çalışmasına müteakip TOKİ'ye yapılan başvuru olumlu sonuçlanınca 84 dairenin yapımı için gerçekleştirilen ihale sonrası yüklenici firma Köse'ye gelerek şantiye kurma işlemine başladı.

Çalışma ile ilgili bilgi veren Köse Belediye Başkanı Sayın Şerif Aygün, "Şantiyesini kuran yüklenici firmanın elektrik, su ve kanalizasyon ihtiyaçlarının giderilmesi için Belediyemizle birlikte sürdürülen çalışma sonrası temeli atılacak olan konutlar, 20 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecektir. Konutların hak sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisi ile çalışmalarımızın başından itibaren desteklerini esirgemeyen değerli Milletvekillerimiz Sayın Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün'e, 23. dönem Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Yahya Doğan'a, TOKİ'de çalışan bürokrat hemşehrilerimize, bize güvenerek projede yer alıp sabırla bekleyen değerli Köse'li hemşehrilerime teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ Köse'de 84 Konuta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement