Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın'da - Son Dakika
Yerel

Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın'da

Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın\'da

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında yeni modellerini Aydın'da tanıttı.

23.10.2013 14:45  Güncelleme: 14:46

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında yeni modellerini Aydın'da tanıttı.

Üstün teknolojisinin yanında, yeni tasarımı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Yeni Corolla olmak üzere Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar'da düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar Genel Müdürü Simay Parmaksız da katıldı.

"Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu" kapsamında, Toyota'nın yeni tasarım anlayışını yansıtan, Yeni Corolla, Verso, Auris, Hilux ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, Toyota'nın yeniliklerin markası olduğu kadar müşterilerine de verdiği önemle kendinden söz ettirdiğini belirterek "Şimdi en yeni uygulamamız ile herkesin Toyota sahibi olmasını amaçlıyoruz. Toyota Finans sistemiyle 100 TL peşinat ve ödemelere istenilirse 2014 yılının mayıs ayında başlanabilecek bir kampanya başlatttık. Bu sayede herkes Toyota sahibi olabilecek" dedi.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, yeniliklerin öncüsü Toyota'nın Interbrand'in "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasının otomobil kategorisinde liderliğini 2013 yılında da koruduğuna işaret ederek "Toyota, bu yılki raporda yüzde 17'lik bir büyüme göstererek marka değerini 35 milyar 346 milyon dolara yükseltti. Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota, ayrıca otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle de lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada, başta Prius olmak üzere 5,5 milyonu aşan hibrit araç satışıyla tüm rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste dünya genelinde "En İyi Küresel Yeşil Marka" olmayı başardı." şeklinde konuştu.

Okutur, Avrupa hibrit araç pazarının yüzde 75'ine sahip olan Toyota'nın, 2015 yıl sonuna kadar yakıt hücreli otomobil de dahil olmak üzere 15 yeni ve yenilenmiş hibrit modeli satışa sunacağını da sözlerine ekledi.

Toyota'nın Müşteri Memnuniyetinde lider marka olduğunun da altını çizen Okutur, uygulamaya başladıkları Forever Kart sadakat programı ile de bunu ispatladıklarını belirterek şöyle konuştu; "Toyota bütün uygulamalarıyla müşterilerinin yanında bir marka olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Şimdi yeni bir uygulamamız olan Forever Kart ile müşterilerimize verdiğimiz değeri bir kez daha gösteriyoruz. Bu kartımız yaş ve model farkı gözetmeksizin çok özel avantajlar sağlıyor. Sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan "Forever Kart" uygulamasıyla Forever Kartı olan her araç sahibi, Toyota Plazalarda yüzde 20'ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30'a varan işçilik ve BP'de yüzde 5'e varan akaryakıt hediyesinden de yararlanacak"

2004 yılından bu yana bin 684 metrekare kapalı alanı ve 714 metrekarelik showroomu ile toplam 5 bin 500 metrekarelik alanda Toyota'nın Türkiye'deki ilklerinden olan 3S plaza konsepti yani satış, servis ve yedek parça olarak 39 uzman personeli ile hizmet veren Aydın Toyota Plaza Parmaksızlar Genel Müdürü Simay Parmaksız, tüm yeni modellerin yanında Yeni Corolla'nın yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Parmaksız, "Türkiye'de üretilen Yeni Corolla'ya ilginin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. Bu modelimiz satışlarımızda lokomotif model olma yolunda hızla ilerliyor" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toyota Yenilenen Yüzüyle Aydın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement