TÜDEF Genel Başkanlığına Hasan Atak Seçildi - Son Dakika
Yerel

TÜDEF Genel Başkanlığına Hasan Atak Seçildi

TÜDEF Genel Başkanlığına Hasan Atak Seçildi

TÜDEF'in hafta sonu Ankara'da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul toplantısında, Genel Başkanlığına Hasan Atak seçildi.

30.06.2014 10:36  Güncelleme: 10:30

Tüketici Dernekleri Federasyonu'nun (TÜDEF) hafta sonu Ankara'da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul toplantısında, Genel Başkanlığına Hasan Atak seçildi.

Genel Başkan Seçilen Hasan Atak, yaptığı teşekkür konuşmasında ülkede üreten kesimin aynı zamanda tüketen kesim olduğunu ve sürekli olarak mağduriyete uğradığını, bu nedenle hem üretenlerin hem de tüketirken haksızlığa uğrayanların sesi olacaklarını belirtti. Atak, tüketici bilincinin ve tüketici örgütlenmesini geliştirmek için çalışacaklarını, evrensel tüketici haklarının korunması için mücadele edeceklerini ifade etti.

Makine Yüksek Mühendisi olan Hasan Atak halen Eskişehir Tüketiciler Derneği (ESTÜKDER) başkanlığını, Türk Harb İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanlığını ve Eskişehir Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Aynı Kongrede yine Eskişehir Tüketiciler Derneği (ESTÜKDER)den Rıdvan Atan Genel Başkan yardımcılığına, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Şube Başkanı Sulahi Özalp Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜDEF Genel Başkanlığına Hasan Atak Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement