Tuhafiyeciler Odası'ndan Esnaf Gezisi - Son Dakika
Yerel

Tuhafiyeciler Odası'ndan Esnaf Gezisi

Tuhafiyeciler Odası\'ndan Esnaf Gezisi

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında kurum müdürleriyle oda yönetimi şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti.

25.03.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında kurum müdürleriyle oda yönetimi şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanlığı tarafından şehir merkezindeki esnaflar ziyaret edildi. Ziyaretlere kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin yanı sıra Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem de katıldı. Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, ziyaretlerde esnafların sorunlarını kurum müdürlerine direkt olarak iletmeyi amaçladıklarını söyledi. Ulaş, "Bugün birçok kurum müdürümüz ve birlik başkanımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerde esnaflarımız sorunlarımızı ilgili kurum yetkililerine iletme fırsatı buldu. Ben buradan kurum yetkililerine de teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnaflarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de esnaflarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Ben tekrar kurum müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem de ziyaretlerin esnafların sorunlarının çözümünde önemli olduğunu ifade ederek, programın düzenlenmesine katkı sağlayan Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş ve yönetimine teşekkür etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuhafiyeciler Odası'ndan Esnaf Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement