Tuhafiyeciler ve Kalaycılar Odası'nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tuhafiyeciler ve Kalaycılar Odası'nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Tuhafiyeciler ve Kalaycılar Odası\'nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ile Bakırcılar, Kalaycılar ve Züccaciyeciler Odası’nın hizmet binasının açılışı yapıldı.

15.01.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ile Bakırcılar, Kalaycılar ve Züccaciyeciler Odası'nın hizmet binasının açılışı yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile aynı yerde bulunan 2 oda, üyelerinin artması ve daha iyi hizmet verebilmek için yeni hizmet binasına geçti. Açılışa, Vali Murat Zorluoğlu,Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil Erdem, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, Bakırcılar, Kalaycılar ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Alaattin Tanyıldız, TÜRSAB Harput Bölgesel Yürütme Kurlu Başkanı Fazıl Öktem ve diğer oda başkanları katıldı. Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, "Bundan önceki yerimizin esnaf ve sanatkarlar odaları birliği bünyesinde bulunan idari binasında hizmet vermekteydik. Zaman itibariyle üye sayımızın artışı, odamızın da daha verimli ve iyi hizmet verebilmek adına odamızın şahsına bir yerin olacağını düşündük. Bizde bu bağlamada bazı çalışmalara başvurduk. Netice itibariyle bugün açılışı gerçekleştirdiğimiz odamızın yerini esnaflarımıza ve ilimizdeki üyelerimize hizmet etmek adına açılışını yaptık. Artık esnaflarımız ülkenin lokomotifi olduğu için onlara hizmette haktır diye düşünerek bu idari binayı tuttuk" dedi.

Önceki yerlerinin yetersiz olduğunu belirten Bakırcılar, Kalaycılar ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Alaattin Tanyıldız, "Yerimizin dar olması, esnaflarımızın çoğalması ve işlerimizin yoğun olmasından dolayı bu binayı tutarak bundan sonraki bakırcılar ve kalaycılar odasının hizmetine bu binada devam edeceğiz. Tuhafiyeciler odası ile kardeş olarak iki oda aynı binada hizmet vermeye devam edeceğiz. Allah inşallah utandırmaz" diye konuştu.

Vali Murat Zorluoğlu'nu yeni hizmet odasında, üyelere daha iyi hizmet verileceğini umut ettiğini söyledi.

Daha sonra Vali Zorluoğlu ile oda başkanları kurdeleyi kesti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuhafiyeciler ve Kalaycılar Odası'nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement