Tüm Eğitim-sen'den Kadınlara Karanfil - Son Dakika
Yerel

Tüm Eğitim-sen'den Kadınlara Karanfil

Tüm Eğitim-sen\'den Kadınlara Karanfil

Merkezi Siirt’te bulunan Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara karanfil dağıttı.

07.03.2015 12:26

Merkezi Siirt'te bulunan Tüm Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Tüm Eğitim-Sen), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara karanfil dağıttı.

Genel Başkan Selman Aksu, Genel Sekreter Mithat Beydoğan ve sendika yöneticileri sırasıyla Siirt Üniversitesi, Siirt Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, okul, banka ve hastaneleri ziyaret ederek çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. 8 Mart'ın, dünyadaki tüm kadınlara eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam getirmesi temennisinde bulunan Sendika Genel Sekreter Beydoğan, kadınlara sunulan imkanların arttırılmasının toplumsal huzur, barış ve gelişmede önemli rol oynayacağına olan inancını dile getirdi.

Beydoğan, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart 2015 tarihinde Siirt Üniversitesi konferans salonunda Doç. Dr. Koray Özrenk'in moderatörlüğünde, gazeteci-yazar Yıldız Ramazanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Fadıl Aygan, Öğr. Gör. Figen Kanbir'in katılımıyla panel düzenleneceğini de sözlerine ekledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüm Eğitim-sen'den Kadınlara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement