Tunceli'de Ticaret İl Müdürlüğü denetimler gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Ticaret İl Müdürlüğü denetimler gerçekleştirdi

Tunceli\'de Ticaret İl Müdürlüğü denetimler gerçekleştirdi

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, il merkezi ve 7 ilçede etiket kontrolleri ve fahiş fiyatlara karşı denetimler gerçekleştirdi. Ayrıca, kafe ve restoranlarda 1 Ocak 2024 tarihine kadar zorunlu hale getirilen fiyat listesi konusunda esnaflara bilgilendirme yapıldı. Denetimlerin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

20.02.2024 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, il merkezi ve 7 ilçede denetimler gerçekleştirdi.

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, etiket kontrolleri ve fahiş fiyatlara karşı il merkezi ve 7 ilçede denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca kafe ve restoranların giriş-çıkış noktalarıyla, kasa ve masalarda bulundurulması 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle zorunlu hale getirilen fiyat listesi hakkında da esnaflara bilgilendirme yapıldı.

Denetimlere ilişkin bilgi veren Tunceli Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal, "Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu'nun ve Ticaret Bakanlığımızın talimatlarıyla sadece şehir merkezinde değil, Tunceli ilimizin tüm ilçelerinde ekiplerimiz tarafından denetimlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de belirli periyotlar dahilinde, hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde bu denetimlerimize devam edeceğiz. Bu vesileyle Bakanlığımızın talimatlarını yerine getiren esnaflarımıza teşekkür ediyor, eksikleri bulunan diğer işletme sahiplerimize de bu eksiklerini gidermesi için hem bilgilendiriyor hem de bu eksikliklerin giderilmesi için belirli bir zaman tanıyoruz" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Ticaret İl Müdürlüğü denetimler gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement