Türk Eğitim Sen'den Şampiyon Okula Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim Sen'den Şampiyon Okula Ziyaret

Türk Eğitim Sen\'den Şampiyon Okula Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma Türk Eğitim Sen Temsilciliği, Hentbol’de Zonguldak şampiyon olan Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

17.01.2014 14:40

Zonguldak'ın Çaycuma Türk Eğitim Sen Temsilciliği, Hentbol'de Zonguldak şampiyon olan Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu'nu ziyaret ettiler.

Zonguldak İl Milli Eğitim ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol müsabakalarında son yıllarda ilde küçük kız hentbol takımıyla 2 defa, yıldız kız hentbol takımı ile 4 kez şampiyonluğa sahip olan Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu, bu yıl da başarılarına bir yenisini ekleyerek 2013-2014 eğitim öğretim yılı ortaokullar arası yıldız erkekler hentbol turnuvasında il şampiyonu oldu.

Zonguldak'ı Ankara'da temsil etmeye hak kazanan Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu, Çaycuma Türk Eğitim Sen Temsilciliği'ni ağırladı. Başarılarından dolayı okul yönetimini ve beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk'ü tebrik eden Çaycuma Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Tarık Arslan, "Başta şampiyon öğrencilerimizi, okul idaresi ve öğretmenimizi bize yaşattıkları bu gururdan dolayı kutluyoruz. İlimizi bölge elemelerinde de en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphemiz yok. Elde edilen başarılar okul sporlarında Çaycuma'yı taçlandırmıştır. Yıllardan beri azimli ve disiplinli çalışarak kendisinden fiziki ve imkan olarak daha güçlü rakiplerini bir bir deviren şampiyon takımımıza her zaman destek olacağız. Ayrıca Çaycuma'da il ve bölge genelindeki müsabakalarda gayret gösteren tüm okullarımızın arkasında olarak her türlü desteği vermeye hazırız "dedi. Beden Eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk ve okul personeli, Çaycuma Türk Eğitim Sen ailesine yapmış oldukları bu ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini ifade ederek, Zonguldak'ı bölge elemelerinde en iyi şekilde temsil edeceklerine dair söz verdiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim Sen'den Şampiyon Okula Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement