Türk Polis Teşkilatı 167. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı 167. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Türk Polis Teşkilatı 167. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Türk Polis Teşkilatının 167.kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

10.04.2012 18:45

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

Törene, Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır, İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Arslan, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, bazı daire müdürleri, gaziler derneği başkanı Ramazan Çakal, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, "Türk polisinin, yasaların kendisine verdiği yetki çerçevesinde, ülkede huzur ve güvenliği temin etmek, vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak, devletin bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla zaman mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışmaktadır. Teşkilatlarının, değişen dünyaya hızla uyum sağlayarak bilgi çağının gerekleri doğrultusunda yeniden yapılandırılmaktadır" dedi.

Sazak, daha sonra açıklamasında, Çaycuma'da meydana gelen olay nedeniyle Polis Tören Birliği ve araç korteji geçişinin yapılmayacağını açıkladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı 167. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement