Türkali İlköğretim Müdürü Başkan Düzlü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkali İlköğretim Müdürü Başkan Düzlü'yü Ziyaret Etti

Türkali İlköğretim Müdürü Başkan Düzlü\'yü Ziyaret Etti

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlüyü, Türkali İlköğretim Müdürü Bülent Aksoy makamında ziyaret etti.

14.03.2013 18:52

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlüyü, Türkali İlköğretim Müdürü Bülent Aksoy makamında ziyaret etti.

Türkali İlköğretim Müdürü Bülent Aksoy ziyaretinde, Belediye Başkan Adil Düzlüyü nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Başkan Adil Düzlü İse, Müdür Aksoy'un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Düzlü, " Türkali ilköğretim Müdürü Bülent Aksoy beldemizi ve belediyemizi ziyaret ettiler. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tanışma imkanımız oldu. Okulu ile ilgili bazı ihtiyaçları dile getirdi. Elbette belediyeler olarak bizler her zaman eğitim camiasına yardımcı olmak için gayret gösteriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde, belediyemizin bütçe ödenekleri ölçüsünde, bu yardımları yapmaya çalışıyoruz. Müdürümüzde birtakım okulun ihtiyaçlarını dile getirdi. Şu anda imkanımız müsait olmadığı için kendisine olumlu cevap veremedik ama inşallah daha sonraki çalışmalarda belediyemizin imkanlarına göre, kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız. Müdürümüzün okulunu, köyünü, öğrencilerini, düşünerek belediyeleri ziyaret etmesi eğitim açısından sevindirici bir olaydır. Ben kendisini göstermiş olduğu bu özen ve ilgiden dolayı kutluyorum tebrik ediyorum. Eğitimcilerimize de başarılar diliyorum"dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkali İlköğretim Müdürü Başkan Düzlü'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement