Uçar Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Uçar Güven Tazeledi

Uçar Güven Tazeledi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Düğün Salonunda Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulu gerçekleşti.

19.01.2014 19:48

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Düğün Salonunda Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın genel kurulu gerçekleşti.

Pazar günü Çaycuma Düğün Salonunda Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın genel kurulu gerçekleşti. Divan başkanlığını Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Muharrem Coşkun'un yaptığı kongrede Mehmet Özçelik ve mevcut başkan Barbaros Uçar'ın listeleri yarıştı. Genel kurul'da gergin anlar yaşandı. Seçilecek başkana taşınmaz malların işletilmesi konusunda 25 yıllığına yetki verilmesi oylamaya sunuldu. Açık oylamada Özçelik yetki verilmemesini isterken Uçar yetki verilmesini istedi. Divan Başkanı Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Muharrem Coşkun, açık oylamada kabul edenleri tek tek saydı ancak ret oyu verenleri saymadan "Kabul edilmiştir" demesi üzerine gergin anlar yaşandı. İtirazlar nedeniyle oylama ve sayım yeniden yapıldı. Sayım sonucunda başkana yetki verilmesi önergesi, 40 oy ret verilirken, 80 oyla kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi. Oylama saat 17: 30'a kadar devam etti. 571 üyenin 496'sı oylamaya katıldı. Mevcut başkan Barbaros Uçar 285 oy alarak yeniden seçildi. Rakibi Mehmet Özçelik ise 186 oy aldı. 25 oy da geçersiz sayıldı. Sonuçların açıklanmasıyla Barbaros Uçar tebrikleri kabul etti, yönetim kuruluyla fotoğraf çektirdi. Yapılan seçimlerde yönetim kuruluna; İzzet Kalembaşı, Şaban Kardeş, Şeref Bayrak, Sami Çetinbalta, Şeref Tiryaki ve Recep Baysal seçildiler. Denetim kuruluna ise; Adnan İncegül, Volkan Ekici ve Özge Pamuk seçildiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçar Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement