Uçurtma Şenliğinde Büyükler Küçüklerden Daha Çok Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Uçurtma Şenliğinde Büyükler Küçüklerden Daha Çok Eğlendi

Uçurtma Şenliğinde Büyükler Küçüklerden Daha Çok Eğlendi

Kütahya'nın Simav ilçesinde Hüma Hatun Anaokulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uçurtma Şenliğinin 5.si renkli görüntülere sahne oldu.

28.04.2014 10:10  Güncelleme: 10:07

Kütahya'nın Simav ilçesinde Hüma Hatun Anaokulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uçurtma Şenliğinin 5.si renkli görüntülere sahne oldu. Jandarma Teşkilatının 175. Yıl dönümü etkinlikleriyle birleştirilerek Eynal Kaplıcaları Futbol sahasında gerçekleştirilen şenliğe miniklerle birlikte yoğun ilgi gösteren büyükler gökyüzüne bıraktıkları uçurtmalarıyla çocukluklarını yaşadı.

Hüma Hatun Anaokulu Müdürü Sema Olgun, ilçede geleneksel hale getirdiklerini ve bu yıl 5.düzenledikleri Uçurtma Şenliğini ileriki yıllarda da devam ettirmek istediklerini bildirdi.

Etkinlik kapsamında görevliler tarafından hazırlanan 100 dolayındaki uçurtmalardan almak isteyen büyükler izdihama neden oldu.

Müzik ve çeşitli yarışmaların da yapıldığı etkinlikte hem minikler hem de büyükler gökyüzüne saldıkları uçurtmalarıyla neşeli bir hafta sonu geçirdi.

Minikler ve davetlilerle tek tek ilgilenen Hüma Hatun Anaokulu Müdürü Sema Olgun, konuklarıyla birlikte uçurtma uçurdu.

Minikleri ve ailelerini hep böyle neşeli görmek istediklerini ifade eden Olgun, "Gökyüzü uçurtmalarla rengarenk oldu. Son derece güzel bir ortamda ailelerimiz çocuklarıyla birlikte oldukça mutlu. Bizlerin de istediği zaten bu. Amacımız geleceğimizin teminatı miniklerimizle dolu dolu bir hafta sonu geçirmek. Küçük büyük herkes bu gün burada çocukluklarını yaşıyor" dedi.

Etkinliğe Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Akyer, İlçe Jandarma Komutanı Sayit Bayramoğlu, Cumhuriyet Savcısı Ozan Azgıt de katılarak destek verdi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere madalya ve çeşitli ödüller takdim edildi.

Simav Hüma Hatun Anaokulu Müdürü Sema Olgun, etkinliğe destek veren Simav İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür etti, 175. kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Olgun katkılarından dolayı Simav İlçe Jandarma Komutanı Sayit Bayramoğlu'na plaket takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçurtma Şenliğinde Büyükler Küçüklerden Daha Çok Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement