Urla Kızılaydan Yılsonu Konseri - Son Dakika
Yerel

Urla Kızılaydan Yılsonu Konseri

Urla Kızılaydan Yılsonu Konseri

2013 yılı son gününe kadar ihtiyaç duyan herkese yardım için koşan Urla Kızılay Şubesi personeli, yılsonunu Hayri Küçük konseri ile noktaladı.

31.12.2013 09:49  Güncelleme: 09:50

2013 yılı son gününe kadar ihtiyaç duyan herkese yardım için koşan Urla Kızılay Şubesi personeli ve gönüllüleri, yılsonunu Hayri Küçük konseri ile noktaladı.

Her zaman, İnsan acısının dindirilmesi ve onurunun korunması, ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettiren, bu doğrultuda çaba sarf eden Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık konuşmasında; "Kızılay varsa umut vardır. Karanlığın içinden o el uzanır. Çünkü umut varsa çare vardır. Hayat vardır. Depremde, selde, yangında evini kaybedene umut vardır. Elindeki tasa çorba dolsun diye bekleyen için umut vardır. Hastasına yaralısına umut vardır. Yolda kalan için umut vardır. Hayata merhaba diyen için umut vardır. Kalemi defteri olmayan minik Ayşe için umut vardır. Kalacak yeri olamayan Mehmet amca için umut vardır. Hepimiz için umut vardır." dedi.

"Yeni Bir Yıl Yeni Bir Umut Projesi" kapsamında Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sosyal hizmetlerden katılım sağlayan Urlalı bayanlara Hayri Küçük mini bir konser verdi. Daha sonra Urla Kapalı K tipi Cezaevinde kalan 60 mahküma güzel bir gün yaşatıldı. Hayri küçük güzel sesi ve yorumuyla herkesi duygulandırdı.

Etkinlikler sonunda Şube Başkanı Saltık, projeyi hayata geçiren ve yardımcı olanlara teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kızılaydan Yılsonu Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement