Urla Tarihiyle Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Urla Tarihiyle Buluşacak

Urla Tarihiyle Buluşacak

Akademi Urla’nın Yaşam Boyu Eğitim çalışmaları kapsamında “Urla Tarihiyle Buluşuyor” toplantısı yakın zamanda açılacak Türkiye’nin ilk su altı arkeoloji müzesi olacak olan Arkeopark’ta yapılacak.

19.06.2014 10:14

Akademi Urla'nın Yaşam Boyu Eğitim çalışmaları kapsamında "Urla Tarihiyle Buluşuyor" toplantısı yakın zamanda açılacak Türkiye'nin ilk su altı arkeoloji müzesi olacak olan Arkeopark'ta yapılacak.

Prof. Dr. Hayat Erkanal ve Arkeolog Osman Erkurt'un Liman Tepe Kazıları ve deniz arkeolojisi araştırmaları konulu toplantıda Urla'nın tarihi ve dünya denizcilik tarihindeki önemi konuşulacak.

Akademi Urla'nın 10 Mayıs günü düzenlenen ilk toplantısı akademisyenlerin, sanat, siyaset, bilim insanları ve Urlalıların yüksek sayıda katılımı ile gerçekleşmişti.

Urla'nın tarihi ve denizcilik alanındaki zenginliklerinin konuşulacağı toplantıdan elde edilecek bilgiler bu doğal ve kültürel zenginliğin yaşatılıp yeniden hayat bulacağı projelerin oluşturulmasına feyz olacak.

Urlalıların ve Urla'ya gönül verenlerin davetli olduğu toplantı 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 20.30'da Urla Çeşmealtı'ndaki Arkeopark'ta gerçekleşecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Tarihiyle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement