Uşak Kamu Hastaneleri, Sağlık Çalışanlarını Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Yerel

Uşak Kamu Hastaneleri, Sağlık Çalışanlarını Bir Araya Getirdi

Uşak Kamu Hastaneleri, Sağlık Çalışanlarını Bir Araya Getirdi

12-18 Mayıs "Hemşireler Haftası" ve Anneler günü dolayısıyla Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen ‘Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor’ etkinliğinde İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü Özel hastaneler Sağlık çalışanları Uşak'ın gözde toplantı mekanı Can Palas'ta bir araya geldi.

12.05.2014 15:25

12-18 Mayıs "Hemşireler Haftası" ve Anneler günü dolayısıyla Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 'Sağlık Çalışanları Kahvaltıda Buluşuyor' etkinliğinde İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü Özel hastaneler Sağlık çalışanları Uşak'ın gözde toplantı mekanı Can Palas'ta bir araya geldi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliğinin düzenlediği, kamu ve özel sağlık kurumlarında çalışan tüm sağlık mensuplarını bir araya getiren etkinliğe; Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Adalet komisyonu başkanı Ferhat Bursal, Gençlik hizmetleri ve Spor müdürü Mehmet Kabay, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, hastane idarecileri diğer daire amirleri, hastane çalışanları, eşleri ve çocukları katıldılar.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, insanlığın varoluşu ile sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlarından biri olduğunu belirterek, "Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek grubu ise sağlık çalışanlarıdır. Sanayileşme ve teknolojik gelişmeler sonucunda hastalıkların çeşitliğinin artması, sağlıkta sunulan hizmetin kalitenin artması sağlık çalışanları üzerinde mesleki iş yükünü arttırmaktadır. Sağlık çalışanlarının artan iş yükü ile stres, yorgunluk ve mesleki tükenmişlikler ortaya çıkmaktadır. Bu sağlık çalışanları üzerindeki stresi azaltmak ve onları mutlu ve memnun etmek biz idarecilerin ilk görevleri arasındadır. Çalışanlar ne kadar mutlu ne kadar huzurlu ve güven ortamında olurlar ise sağlık tesislerimizden tedavi almak için gelen çok değerli vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesi de o denli yükselecektir" dedi.

Çalışanlarımızı bu tür etkinliklerde bir arada görmekten çok mutluluk duyduğunu ve birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı sağladığını da belirten Atlı; "Ailelerimizle birlikte tüm çalışanlar olarak birlik beraberlik içerisin de stresten uzak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan, bizlere destek veren tüm protokol üyelerimize, katılımcılara, basınımıza, katılımlarından dolayı, Sayın Belediye Başkanımıza, Sağlık Müdürümüze konuşmalarından dolayı teşekkür eder, tüm Hemşirelerimizin bu güne isabet eden Anneler Günlerini kutlar, sağlıklı mutlu günler dilerim" dedi.

Etkinliğe katılan Sağlık çalışanları bir arada hoş sohbet etme fırsatı buldular. Çocuklar palyaço ve çeşitli oyunlar ile eğlendiler. Müzik dinletisi ile kahvaltı son buldu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Kamu Hastaneleri, Sağlık Çalışanlarını Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement