Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel drift etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel drift etkinliği düzenlendi

Uşak\'ta Cumhuriyet\'in 100. yılına özel drift etkinliği düzenlendi

Uşak Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirildi. Pilotlar, Uşak Belediyesi Süpermoto Yarış Pisti'nde zikzaklar çizerek ve dönerek izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Etkinliğe yoğun katılım sağlayan vatandaşlar, pilotların gösterilerine alkışlarla ve Türk bayraklarıyla destek verdi. Ayrıca milli motosikletçi Asrın Rodi Pak da gösteri yaptı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, etkinlikte konuşma yaparak Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı ve drift deneyimi yaşadı.

29.10.2023 17:50  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel drift etkinliği düzenlendi.

Uşak Belediyesi öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamında 3 bin 370 metre uzunluğundaki Uşak Belediyesi Süpermoto Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan pilotlar, zikzaklar çizerek ve kendi etraflarında dönerek izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Etkinliğe yoğun katılım sağlayan vatandaşlar, alkışlarla ve Türk bayraklarıyla pilotların gösterilerine destek verdi. Etkinlikte milli motosikletçi Asrın Rodi Pak da gösteri yaptı.

Burada konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, "Dün başlamış olduğumuz etkinliklere bugün de güzel bir etkinlikle devam ediyoruz. Uşak'ımız için büyük bir değer olan Süpermoto yarış pistinde pilot arkadaşlarımızla drift gösterisi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını tebrik ediliyorum" dedi.

Başkan Çakın, konuşmasının ardından bir pilotla beraber araca binerek drift deneyimi yaşadı. Öte yandan etkinlikte halk oyunu gösterisi de gerçekleştirildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel drift etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement