Uşak'ta Geleceğin Sağlıkçılarına "Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi" Verildi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Geleceğin Sağlıkçılarına "Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi" Verildi

Uşak\'ta Geleceğin Sağlıkçılarına "Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi" Verildi

Uşak Üniversitesi sağlık yüksekokulu, Sağlık meslek liseleri ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencileri Temel iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi.

13.12.2015 16:31

Uşak Üniversitesi sağlık yüksekokulu, Sağlık meslek liseleri ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencileri Temel iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi.

Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Çalışan ve hasta hakları birimi tarafından İş sağlığı ve güvenliği konusunun önem taşıdığı bir sektör olan sağlık sektöründeki hastanelerde de tüm çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği konusunda sürekli eğitim verilerek çalışanların bilinçlendirilmeleri, bu konuda söz ve karar sahibi olmaları sağlanması adına çalışmalar sürdürülüyor.

Uşak Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen eğitim programına katılan Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı; "Genel Sekreterlik olarak tüm sağlık tesislerimizde İş Sağlığı ve Güvenliği birimlerini kurarak, birimlerin kullanacağı form ve dokümanları belirledik. Risk değerlendirmeleri ni, İSG kurullarını, acil eylem planlarını, İSG eğitimlerini, sağlık taramalarını, yıllık değerlendirme raporumuzu, işyeri ölçüm ve analizlerini yaptık. Çalışanlarımızın iş kazası ve meslek hastalığından korunması için kişisel koruyucu donanımlarımızı tamamladık ve çalışanlarımıza nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgilendirme eğitimlerini gerçekleştirdik. Gelecekte beraber çalışacağımız genç meslektaşlarımıza yönelik yaptığımız Temel iş sağlığı güvenliği eğitim projesi ile mesleklerine özel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi aldıkları için çalışma hayatına atıldıklarında bu eğitimler doğrultusunda daha bilinçli ve dikkatli çalışanlar olarak sağlık hizmetinde bulunacaklardır. Bu eğitim programının düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Tüm öğrencilere eğitimlerinde ve yaşamlarında başarılar dilerim" dedi

Eğitim programında eğitimci olarak görev alan Şerife Alev Köksal'a Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı tarafından teşekkür belgesi verildi. Program düzenlenen kokteyl ile sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Geleceğin Sağlıkçılarına 'Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement