Uşak'ta Taşlık Hafız Kız Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Taşlık Hafız Kız Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı

Uşak\'ta Taşlık Hafız Kız Kur\'an Kursu\'nun Temeli Atıldı

Uşak’ta Yatılı olarak eğitim verecek olan 140 öğrenci kapasiteli Taşlık Hafız Kız Kur’an Kursunun 2017 yılı içinde tamamlanacağı ifade edildi.

04.03.2016 21:15

Uşak'ta Yatılı olarak eğitim verecek olan 140 öğrenci kapasiteli Taşlık Hafız Kız Kur'an Kursunun 2017 yılı içinde tamamlanacağı ifade edildi.

Uşak merkez Dikilitaş mahallesinde Taşlık Cami yanına inşa edilecek Hafız Kız Kur'an Kursunun temeli Vali Ahmet Okur ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kurs binası temel atma törenine Vali Ahmet Okur ve il protokolü katıldı. Kurs binası hakkında bilgi veren dernek başkanının konuşmasının ardından törene katılan vatandaşları selamlayan ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Ahmet Okur kurs binasının en kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesini, Uşaklı vatandaşlara hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Yatılı olarak eğitim verecek olan 140 öğrenci kapasiteli Taşlık Hafız Kız Kur'an Kursunun 2017 yılı içinde tamamlanacağı belirtildi. Yatılı kız Kur'an Kursu binasının temeli Uşak Müftüsü Fuat Altındaş tarafından yapılan duaların ardından atıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Taşlık Hafız Kız Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement