Vali Akpınar Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Akpınar Öğrencilerle Buluştu

Vali Akpınar Öğrencilerle Buluştu

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

04.03.2012 15:46

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Vali Akpınar, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Şube Müdürü Mahmut Güven ile birlikte Ertuğrulgazi Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle birlikte akşam yemeği yedi. Yemekhanede yemekleri kontrol eden ve öğrencilere servis yapan Vali Akpınar, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi. Okul Müdürü Yunus Karaağaç'tan bilgi alan Vali Akpınar, ziyaretlerde okulların durumlarını gözden geçirdiklerini belirtti.

Aralıklarla yurtları ve okulları ziyaret ettiklerini, bazen kahvaltıda bazen de akşam yemeğinde öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Vali Akpınar, şunları kaydetti:

"İhtiyaçlarını varsa yerinde görmek maksadıyla onlarla bir araya geliyoruz. Ertuğrulgazi Lisesi yatılı bölümünde kalan öğrencilerimizle beraber yemek yedik. Okul müdüründen okulun durumu, öğrenci sayısı ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldım. Genel olarak okullarımızın durumu iyi. Öğrencilerimiz sağlıklı ortamlarda eğitimlerine devam ediyor. Göze çarpan çok ciddi ihtiyaçları yok." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Akpınar Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement