Vali Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi

Vali Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile bir araya geldi.

12.09.2012 14:54

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl İdare Şube Başkanları ile bir araya geldi.

Teiaş Bölge 19. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nde Grup Müdürü Kamil Bacak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Vali Yardımcıları Recep Yüksel, Ali Nazım Balcıoğlu, Mehmet Yavuz, Hakkı Loğoğlu, Gülihsan Yiğit ile birim amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Altıparmak, birim amirlerinin birbirlerini tanımaları, koordinasyon ve işbirliği gerektirecek hususlarda aracıya gerek kalmadan yüz yüze görüşülerek sorunların çözümü anlamında önemli bir uygulama olduğu için her ay yapılan bu toplantılara devam edileceğini bildirdi. Her bir kurumun yaptığı iş anlamında önemli olduğuna değinen Vali Altıparmak, kamu gücünün bir bütün olduğunu, işler yürütülürken her kurumun birbirine yardımcı olmak zorunda olduğunu kaydetti.

Vali Altıparmak ruhsat konusuna değinerek, "Maden ocakları ve taş ocakları doğayı inanılmaz şekilde tahrip ediyor. Bakıyorum, önünüze yazı geliyor. Kurumlarımız hemen bizce sakıncası yok yazısını yazıyor. O kadar acele etmeyin. Üçünüz, beşiniz tamam dediğiniz zaman diğerini ciddi manada sıkıntıya sokuyorsunuz. Çok acele etmeden, mümkün mertebe birbirinizi gözeterek, birbirinize yardımcı olarak ve işin patronu gibi davranarak" dedi.

Daha sonra toplantıya katılan birim amirlerinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alarak, ilgililere talimatlarını bildiren Vali Altıparmak, Antalya'da kamu hizmetlerinden genel bir memnuniyet olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak İl İdare Şube Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement