Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü iftar programında şehitlerimizin emaneti şehit aileleri ve gaziler ve aileleriyle iftar yaptı. Vali Aslan, şehit aileleri ve gazilerle hasbihal etti ve şehitler için dua okundu. İftara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile kurum müdürleri katıldı.

19.03.2024 10:11  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Selçuk Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü iftar programında şehitlerimizin emaneti şehit aileleri ve gaziler ve aileleriyle iftar yaptı.

Düzce Valiliği tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. İftar öncesi masaları dolaşan Vali Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, şehit aileleri ve gazilerle hasbihal etti. Ezanın okunması ve oruçların açılmasının ardından şehitler için dua okundu.

Vali Selçuk Aslan, "Aziz şehitlerimizin emaneti şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik" dedi.

Düzenlenen iftara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile kurum müdürleri katıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı - Son Dakika


Advertisement