Vali Başköy'den Çorum Esnafına Övgü - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy'den Çorum Esnafına Övgü

Vali Başköy\'den Çorum Esnafına Övgü

Çorum Valisi Sabri Başköy, Çorum esnafının hayrı, iyiliği ve paylaşmayı seven bir gelenekten geldiğini söyledi.

27.12.2012 19:29  Güncelleme: 00:06

Çorum Valisi Sabri Başköy, Çorum esnafının hayrı, iyiliği ve paylaşmayı seven bir gelenek ve kültürden geldiğini kaydeden Başköy, "Bu güzellik örnek bir marifettir. O nedenle tüm esnaflarımızı tebrik ediyorum. İşlerinde her daim başarı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Aşağı Sanayi sisti esnafını ziyaret eden Vali Sabri Başköy, ziyaretlerin ardından Çorum Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (ÇESOB) nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir'le birlikte ÇESOB Başkanı Başkanı Yalçın Kılıç'la görüşen Vali Başköy, 2013 yılının esnaf ve sanatkarlar için iyi bir yıl olması temennisinde bulundu.

ÇESOB Başkanı Kılıç'la esnaf ve sanatkarların sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Başköy, ayrıca Ahi Evran Sanayi Şehri ile ilgili de Kılıç'tan bilgi aldı.

Ahi Evran Sanayi Şehri'nin esnafın ufkunu açacak güzel bir proje olduğunun altını çizen Başköy, Çorum Belediyesi'nin de projenin yanında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye ile sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesiyle Çorum'un daha da büyüyeceğine inancının tam olduğunu kaydeden Başköy, Kılıç'a çalışmalarında başarılar diledi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, Ahi Evran Sanayi Şehri projesinin esnaf ve sanatkara yönelik bir çalışma olmasının yanı sıra aynı zamanda büyüyen, gelişen, değişen Çorum'un modern bir modeli olarak şehrin yapısının değişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Ortaklık kültürünün önemine de değinen Kılıç, ortak iş yapıldığı taktirde girdi maliyetlerinin düşeceğini belirterek, Ahi Evran Sanayi Şehri'nin ortaklık kültürü ile yapılandırılmasından yana olduklarını, 1-2 esnafın bir araya gelerek daha geniş ve modern işyerlerine sahip olabileceğinin altını çizdi.

Kılıç, son olarak projeye destek veren ve her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye ayrıca teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy'den Çorum Esnafına Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement