Vali Coş'tan Aldırmaz'a Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Coş'tan Aldırmaz'a Taziye Ziyareti

Vali Coş\'tan Aldırmaz\'a Taziye Ziyareti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri merhum İsmail Hakkı Develi için Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.çok başarılı...

10.05.2012 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri merhum İsmail Hakkı Develi için Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.

İsmail Hakkı Develi'nin, mülki idare amirliği mesleğinin mümtaz simalarından biri olduğunu ve

çok başarılı çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Vali Hüseyin Avni Coş, "Başta merhumun kıymetli ailesine, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın şahsında tüm belediye çalışanlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Bazı gazete ve televizyonlarda, rahmetli İsmail Hakkı Develi'nin ardından bir takım spekülasyonların yapıldığını belirten Vali Coş, "Kendisiyle ilgili açılan soruşturmanın, merhumun asaleten Genel Sekreterliğe atamasının engellenmesine yönelikmiş gibi iddialar ortaya atıldı. Biz, ölülerimizi hayırla yad etmeyi ve onları her zaman, günlük tartışmaların üstünde tutmaya özen gösteren bir geleneğin temsilcisiyiz. Bu manada, böyle günübirlik çıkarlar uğruna, bir takım günlük çekişmeler uğruna ebediyete, ahirete intikal etmiş meslektaşımızın aziz hatıralarını incitecek; bilgisiz, cahilce yorumlar yapılması bizi de üzmüştür" şeklinde konuştu.

Söz konusu soruşturmanın kendilerine 28 Mart 2012 tarihinde Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen bir fezleke sonucunda, yasa gereği, mecburen yapıldığını vurgulayan Vali Hüseyin Avni Coş, "Bu soruşturmadan dolayı bir ön yargı aramak, art niyet aramak, sanki kasten yapılmış gibi bir takım yorumlar yapmaya kalkışmak, ben bunları doğru bulmuyorum ve bu tür yorum yapanların, bilgisizce yorum yapanların da rahmetli meslektaşımızın aziz hatırasını incittiklerini düşünüyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kamu görevi sırasında bu tür olayların olağan olduğunu, her kamu görevlisinin bu tür şeylerle karşılaşabileceğini belirtti.

Rahmetli İsmail Hakkı Develi'nin Büyükşehir Belediyesi'nde kısa sürede güzel şeyler yaptığını vurgulayan Zihni Aldırmaz, "Kendisi 31 yıl başarıyla devlete hizmet etmiş birisi. Belediyemizde yaptığı güzel şeyler de o şablon içerisinde devam ettirilecektir" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş'tan Aldırmaz'a Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement