Vali Tapsız, Kapısı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Tapsız, Kapısı'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Tapsız, Kapısı\'nda İncelemelerde Bulundu

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

05.07.2013 10:32

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Tapsız beraberindeki Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Vali Yardımcısı İlker Özerk Özcan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Çolak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, 2. Hudut Tabur Komutanı P. Binbaşı Hamdi Kaykusuz, Öncüpınar Gümrük Müdürü Salih Balcı, Karayolları 54. Bakım Şube Şefi Kadir Kısa ile birlikte Öncüpınar Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Tapsız, incelemelere geçmeden önce Öncüpınar Mülki İdare Amirliği Toplantı Salonu'nda beraberindeki heyetle bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda sınır kapısında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacaklar hakkında bilgi aldı. Vali Tapsız, hassas bir dönem yaşandığını, güvenlik konusunda kesinlikle taviz verilmemesi gerektiğini, geçmişte olduğu gibi bugün de bu konuda bütün birimlerin koordineli çalışması noktasında gerekeni yapacaklarına inandığını söyledi.

Toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tapsız, sınır kapısında bulunan çalışanlar ve gümrük kapısından geçiş yapan misafirlerle kısa bir görüşme yaptı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tapsız, Kapısı'nda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement