Vatandaş İstedi Mağaza Genişletildi - Son Dakika
Yerel

Vatandaş İstedi Mağaza Genişletildi

Vatandaş İstedi Mağaza Genişletildi

Diyarbakır’ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park’ta, müşterilerin talebi üzerine bir mağaza, yenilenerek tekrar hizmete girdi.

18.04.2015 12:54

Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta, müşterilerin talebi üzerine bir mağaza, yenilenerek tekrar hizmete girdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta bulunan bir mağaza, genişletilerek tekrar hizmete girdi. Müşterilerin taleplerini değerlendiren Ninova Park yönetimi, durumu mağaza müdürlerine iletti. Konuyu haklı bulan mağaza yöntemi, iş yerlerini genişleterek tekrar hizmete sundu.

Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, zaman içerisinde her şeyin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Mağazamız müşterilerimize küçük geliyordu. Bizi sevindiren tarafı Diyarbakırlıların Ninova Park'a sahip çıkmasıdır. Talep ve dilekler doğrultusunda vatandaşlarımızın isteği üzerine mağazayı 2 bin 300 metrekareye çıkardık. Bütün ekipmanlarıyla tamamıyla sıfırdan yenilendi. Ninova Park'a yakışan bir mağaza oldu. Bunu isteyen Diyarbakır halkıydı. Bizden bundan mutluluk duyarız. Ninova Park yönetimi olarak hizmetlerimiz devam edecektir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaş İstedi Mağaza Genişletildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement