Yardım Sevenler Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yardım Sevenler Kuşadası'nda Buluştu

Yardım Sevenler Kuşadası\'nda Buluştu

Kuşadası Yardımsevenler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel yaz yemeği, bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

10.07.2012 12:19  Güncelleme: 12:17

Kuşadası Yardımsevenler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel yaz yemeği, bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

düzenledi.

Kuşadası'nın simgelerinden tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda düzenlenen yemeğe; Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan'ın yanı sıra çok sayıda yardımsever Kuşadalı katıldı.

Kuşadası Folklor Araştırma Derneği'nin (KUFAD) sahne aldığı yemekte açılış konuşmasını yapan Kuşadası Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nermin Akar, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akar, dernek çalışmalarında katkı sağlayan Kuşadalılar ve özellikle Kuşadası Belediyesi'nin her zaman yanlarından olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek,

"Biz yardım gönüllüleri olarak her sene ekibimizi daha da büyüterek yol alıyoruz. Ekibim gerçekten çalışmalarını gönülden ve severek yapıyor. Bundan dolayı öncelikle ekibime sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Mustafa Esen'e, Kuşadası Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Esat Altungün'e, ekibim ve burs verdiğimiz 40 öğrencim adına teşekkür ediyorum. Kuşadası Belediyesi sayesinde öğrencilerimize burs verdik, yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Tekrar katkılarını esirgemeyen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Akar'dan sonra söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ise şunları söyledi: "Bu güzel gecede birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ben dernek başkanına, gönülden çalışan dernek üyelerine ve her zaman yanımızda olan kaymakamımız Mustafa Esen'e teşekkür ediyorum. Kuşadası'nda böyle hizmet veren derneklerin olması bizi mutlu ediyor. Elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen de "Bu güzel çalışmaları duymak hepimizi sevindiriyor. Ben bu yolda çalışan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Gecenin sonunda Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ile Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün'e ve katkı sağlayanlara teşekkür plaketi verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yardım Sevenler Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement