Yarışmada Ödüller Verildi - Son Dakika
Yerel

Yarışmada Ödüller Verildi

Yarışmada Ödüller Verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği “Asımın Nesli’nden Yeni Nesile” adlı İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda Çarşamba ilçesinde dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödülleri verildi.

04.03.2014 18:46

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Asımın Nesli'nden Yeni Nesile" adlı İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda Çarşamba ilçesinde dereceye giren ilk 3 öğrenciye ödülleri verildi.

Çarşamba Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törene Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yarışma sonucunda Çarşamba Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Pakize Akçagöz birinci, Çarşamba Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Sinemnur Olfaz ikinci, Epçeli Ortaokulu öğrencisi Pınar Özkıvanç üçüncü oldu. Yarışmada birinci tam, ikinci yarım, üçüncü ise çeyrek altınla ödüllendirildi.

Törende bir konuşma yapan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, "İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümümü kutlayacağız. Bizlerde o günde böyle anlamlı bir programın yapılması için yarışmayı düzenledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze, Gençlik Merkezi Müdürümüze, okul yöneticileri ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yarışmada Ödüller Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement